Aktuelle nyheder ...

 

Nyhedsbrev nr. 8 er på trapperne og udsendes til alle medlemmer i februar måned - med seneste nyt om programlister, definitioner og andet.

Seneste udgaver af "Direction" fra Callerlab ligger klar under "For medlemmer/Callerlab"

OBS! Desværre kom der heller ikke nok tilmeldinger til den planlagte CSD Lørdag i starten af januar, men de 4 medlemmer, der viste interesse samledes i Dalum til en eftermiddags-snak om aktuelle emner. Det var godt at få udvekslet synspunkter om de forskellige udfordringer, vi står overfor, ligesom vi gav løs til hinanden af vores kendskab til forskellige computerprogrammer og andet.

Det kan kraftigt anbefales at prioritere lignende arrangementer op, når de igen dukker op ... næste Caller Lørdag er pt. ikke planlagt, men hold øje med hjemmesiden her og/eller mailboksen!

OG SÅ er der nyt Callers' Seminar med Paul Bristow i weekenden 7. og 8. marts! Log in og se under "Kurser" for mere info.

Danish Convention 2020 afholdes i år i Vamdrup ved Kolding, og CSD's medlemmer får igen chancen for at være med til at starte begivenhederne fredag d. 5. juni kl. 16:00 - 18:00.

Erfaringen fra sidste år viser, at mange allerede på det tidspunkt er ivrige efter at komme i gang, så det giver alle medlemmer en rigtig god mulighed for at vise sig frem over for en større gruppe dansere - såvel danske som udenlandske!

Der vil snarest blive udsendt nærmere detaljer herom med invitation til at deltage. En mulighed, som forhåbetlig mange medlemmer vil benytte!  

I august måned bliver der igen mulighed for at calle til to CSD Danse, hvor vi netop nu er ved at færdiggøre aftaler med en klub i Øst og en klub i Vest, som vil blive medarrangører af dansene.

Så snart aftalerne er på plads, bliver alle medlemmer inviteret til at melde sig som callere.

 

Callers' Jubilæums-Seminar 2019 med Paul Bristow.

6 callere deltog i det Jubilæums-seminar, der mod stor økonomisk støtte fra CSD blev afholdt i superdejlige omgivelser på Dalum Landbrugsskole i den sydlige del af Odense.

Det blev en intensiv weekend, hvor alle fik god lejlighed til at optræde med mikrofonen i hånden og afprøve nogle af de ideer / teknikker, Paul introducerede.

Der blev fyldt godt på med ideer og relevante kommentarer undervejs, og en afslappet stund lørdag aften med lidt ost, rødvin og terningspil (med bl.a. fire 2'ere!) var meget kærkommen.

Dalum Landbrugskole viste sig at være et helt formidabelt sted at benytte til arrangementer som dette, og personalet var særdeles imødekommende over for alle spørgsmål og anmodninger om assistance.
5 ud af 5 stjerner til stedet!

Og - til alle, der ikke nåede med i 2019, kan det varmt anbfales at melde sig på banen i til d. 7. og 8. marts, hvor Paul er retur, idet det dog skal tilføjes, at jubilæums-tilbudsprisen var en éngangsforestillling!

 

 

 

OBS! Sørg for, at dine oplysninger på medlemsoversigten altid er up-to-date, da klubber og andre, der skal bruge en caller, benytter denne.

Billeder må gerne sendes i høj opløsning.

For de folk i klubberne, der sidder og udarbejder flyers og lign., er det rigtig godt, hvis man til dette formål kan hente "friske" billeder i god opløsning. 

Oplever du generelt problemer  i forbindelse med hjemmesiden, bedes du sende en mail til vores webmaster.